Välkommen till Greenwelle
Din arborist i Malmö, Skåne

Greenwelle är ett mycket ambitiöst arboristföretag som tillhandahåller tjänster inom trädvård och trädgård, med ett tydligt syfte: att genom kunskap skapa konst. Vi levererar spetskompetens, där vår högsta prioritet är professionalism och säkerhet. Vi erbjuder kostnadseffektiva arboristlösningar grundade på nutida vetenskap som är skräddarsydda för just dina behov. Vi utgår ifrån moderna principer och miljöpraxis inom trädvård för att skydda och förbättra ditt värdefulla landskap. Vi respekterar dig, din familj och din egendom, därför är vi som arborister mycket försiktiga med allting kring det arbetet som vi utför. Och för att du ska känna dig helt trygg så är vi självklart fullt försäkrade. Vi på Greenwelle är inte som andra företag inom trädvård eller trädgård, vi är verkligen hängivna vårt yrke och gör vårt yttersta varje dag för att förbättra kvaliteten på de tjänster vi levererar. Så om du värderar kvalitet och ett väl utfört arbete högt, och inte bara vill ha saker gjort, så ring eller maila oss och upplev skillnaden själv!

signatur

Anton Siminic, Grundare

Vad vi har åstadkommit

Vi har genom årets gång sedan Greenwelles start utfört flera arbeten runt om i Sverige.

nerhuggna träd dem senate 7 åren

års gemensam erfarenhet

hjälpta hushåll dem senaste 7 åren

Det senaste från vår blogg!

RSS

Varför är det viktigt att beskära dina träd?

31 Mar 2021

I skogen är träden fria att växa efter sina egna regler. De kan ta sin plats, sträcka ut sina grenar så högt de kan nå och de kan låta sina gamla döda grenar falla fritt mot marken. Träd som växer i våra trädgårdar och längs med våra vägar har inte riktigt samma frihet – och [...]


Vårt motto

”Detta liv är ditt. Ta makten att välja vad du vill göra och gör det bra. Ta makten att älska vad du vill i livet och älska det ärligt. Ta makten att promenera i skogen och vara en del av naturen. Ta makten att styra ditt eget liv. Ingen annan kan göra det åt dig. Ta makten att göra ditt liv lyckligt."

- Susan Polis Schutz