Varför behövs stubbfräsning?

Stubbfräsning är en ganska enkel uppgift när den utförs med rätt utrustning, och kan verkligen göra en skillnad i hur din trädgård ser ut. Men utöver estetik finns det ytterligare skäl till varför överblivna stubbar bör tas bort. Vanligtvis fortsätter en stubbe att växa efter det att stammen har tagits bort och detsamma gäller rötterna. Detta kan skada omgivande staket eller cementerade områden.

En annan anledning att överväga att ta bort det är att skadedjur kan växa i kvarvarande delar. Men en mycket enkel anledning till att ta bort en stubbe som är kvar efter en trädfällning är att den är i vägen vid gräsklippning och att det inte ser bra ut i trädgården.


Arbetar på stubbfräs

Fräsning av stubbar kan utföras på flera sätt, beroende av miljön och stubbens skick. Vanligtvis görs det med en stubbfräs, men ibland är detta inte möjligt och då kan man gräva eller dra ut stubben.

Vi har de nödvändiga maskinerna för det här jobbet, så du kan gärna anlita oss för det här jobbet.

Vi rekommenderar er att beställa arbetet inklusive borttagning av avfall, eftersom mycket träflisor kommer att finnas kvar efter arbetet är utfört.

Så om du funderar på att ta bort kvarvarande stubbar från din egendom, skicka oss ett mail, eller ring oss, så bokar vi in en tid och ser över möjligheterna.


Galleri Om Oss Kontakt