Plantering

Många ser plantering som en avkopplande aktivitet och gör det gärna själva. Andra vill bara njuta i sina trädgårdar och låta professionella göra jobbet. Om du tillhör den andra gruppen, kan vi på Greenwelle säkert hjälpa dig.

Om du föredrar att sköta planteringen själv, kan vi fortfarande hjälpa till med råd och ta fram den aktuella typen av träd, buske eller häck som du önskar. Vi har partners i Sverige och även i Tyskland och har därför möjlighet att ge dig precis det du önskar.

På Greenwelle erbjuder vi plantering av en stor variation av träd och buskar. Vi kan hjälpa dig med att välja vilken typ av träd eller buske som är mest lämpliga för din trädgård med avseende på miljö, klimat, sjukdomar etc., så att din nyanlagda trädgård kommer att blomstra ytterligare.Vi tar också hänsyn till vilken säsong det är, när det är bäst förutsättningar för att plantera de olika typerna av träd och buskar. Greenwelle uppmuntrar alla att någon gång plantera träd eller buskar. Plantering är en fin symbolisk handling för alla de som tror och hoppas på en bättre framtid. Att plantera ett träd eller buske är en början, ett hopp och en önskan för en ljus framtid för dig och din familj. Många gånger är ett träd ett familjeminne som man har starka band till.

Tänk bara på att efter planteringen är avklarad behövs det ytterligare rutinmässig vård och gynnsamma väderförhållanden för att se till att ditt nya träd eller din nya buske växer och frodas.

Ett träd är en värdefull tillgång för alla landskap, det ger en långvarig källa till skönhet och njutning för människor i alla åldrar. Att vattna rikligt med jämna mellanrum är mycket viktigt för nyplanterade plantor under varmt väder. Håll jorden fuktig men inte blöt, övervattning gör att bladen gulnar eller faller av på grund av brist på syre och kan leda till en döende växt.

När jorden är torr ca 5-10 cm under ytan är det dags att vattna, detta kan du göra detta genom att gräva ett litet hål i marken nära planteringen där du kan känna med fingrarna om jorden är våt . Fortsätt att göra detta tills mitten av hösten när temperaturen faller och växterna kräver mindre frekvent vattning.


Galleri Om Oss Kontakt