Om Oss

Anton Siminic

Grundare


Greenwelle A&L

Greenwelle A&Ls mål är att förse våra kunder med den bästa möjliga servicen inom områdena trädodling och trädgård. För att uppfylla våra höga krav anställer vi endast de bästa som blir en del av Greenwelle laget. Vårt team består av utbildade och certifierade arborister, trädgårdsmästare och skogsingenjörer.

Trädodlings- och landskapstjänster utfärdade på rätt sätt är en konst och en färdighet. Förutom flera års arbete på fältet, krävs det studier, engagemang, tålamod och förståelse för det naturliga beteende hos varje växtart i vårt klimat och en förståelse för sambandet mellan växterna och deras omgivande miljön.
Teamet

Vi är hängivna att leverera högkvalitativa professionella trädodlings- och landskapstjänster. Vi samarbetar som ett team med våra kunder, vår personal och våra underleverantörer.

Tillsammans åtar vi oss varje träd eller landskap med omtanke, finner problemen, väljer behandling, och löser problemen. Vår uppmärksamhet på kundens behov gör att vi kan utföra vårt jobb effektivt och professionellt.

Vårt arbete börjar med ett samtal från dig!

image


Vi lovar att:

  • Endast använda oss av de bästa materialen för ditt projekt. Allt vårt material är av mycket hög kvalitet och omfattas av vår garanti för framgångsrikt resultat, dvs. om materialet köps från oss.
  • Hålla arbetsplatsen ren. Vårt team kommer att behandla ditt hem eller ditt företag med största omsorg. Allt arbetsrelaterat skräp kommer att omhändertas och arbetsområdet kommer att hållas i ordning.
  • Stanna kvar tills arbetet är slutfört. Våra anställda kommer inte att avbryta ditt projekt för att påbörja ett annat. Ditt projekt är vår högsta prioritet.
  • Var alltid tillgänglig. Vi är alltid bara ett telefonsamtal eller ett mail bort. Kontakta oss när som helst med dina frågor eller funderingar.

Vår service garanti:

  • Säkerheten i första hand för våra anställda och din egendom.
  • Vi är fullt försäkrade så att både du och din egendom är skyddade.
  • Etisk behandling av träd och buskar = utövare av modern trädodling.
  • Professionell, effektiv arbetsprestation från början till slut.

I balans med naturen

Vårt primära mål är att göra naturen friskare, säkrare och vackrare. Samtidigt som vi strävar efter att bevara dess naturlighet.

Att ta hand om din egendom som det vore vår egen

Vi älskar växter och träd. Naturligtvis behandlar vi varje fastighet, varje landskap, varje trädgård, varje växt och varje träd med den kärlek som den förtjänar. Vi njuter av vårt arbete och av att vara ett med naturen

Leva och lära

Varje dag lär vi oss nya saker och utvecklar våra kunskaper. Vi tror att naturen utvecklas och förändras och vi försöker följa med. Vår filosofi är att leva och lära, att vara öppen för nya saker och fylla på vår kunskapsbank så att vi alltid levererar bästa möjliga service för dig.