Installation

Med vårt team av erfarna yrkesmän och samarbetspartners kan vi installera nästan alla typer av växter samt sten, trä, vatten eller ljuselement och kombinationer av dessa och för att göra din trädgårdsplan till verklighet.Växter

Sugen på en vacker rosenträdgård? Vill du plantera ett träd? Skulle du vilja se vass längs din trädgårdsdamm eller funderar du på att anlägga gräs på taket? Med ett team av erfarna trädgårdsmästare kan vi installera nästan alla växter till dig. Vad du än kommer på: Fråga oss, vi hjälper gärna till!

Sten element

Stenar är massiva och hållbara. Om du vill skapa något som håller under mycket lång tid utan underhåll är det stenar du ska satsa på.

Vi installerar putsade väggar, gångvägar, stenterrasser, pelare, trädgårdsmurar, dekorativa stenar med mera. Tveka inte att fråga oss om tips och diskutera dina idéer!

Trä element

Träterrasser såsom trall eller lärk skapar en naturlig känsla i din trädgård eller ditt offentliga grönområde. Trä andas och är levande. Du ger mer liv till din trädgård genom att lägga till trä element, såsom träterrasser, staket eller sittplatser.

Vatten element

Enligt antik grekisk filosofi är vatten en av de fyra essenser i livet. Det är ett faktum att vatten har en naturlig potential att skapa en atmosfär av harmoni och vila. Om du har drömt om en trädgårdsdamm eller vill lyssna till det lugnande porlet av en fontän när du dricker ditt morgonkaffe, då är vi rätt företag för att hjälpa dig att göra det.

Ljus element

Ljus element kan användas för att framhäva vissa delar av din trädgård eller grönområde såsom dammar, monument eller husväggar. Element av ljus kan också användas som belysning på natten och kan vara mycket dekorativa i sig själv.
Oavsett om du vill integrera spotlights i marken eller helt enkelt vill lysa upp din trädgård med gånglampor eller lyktor, kontakta oss för tips och hjälp.

Övriga installationer

Vi erbjuder ett brett utbud av trädgårdsanläggningar och vi kanske inte tagit upp just din specifika önskan ovan. Andra installationer vi utför inkluderar trädgårdshus, carportar och mer. Kontakta oss om du har en önskan, så kan vi diskutera alternativen.Galleri Om Oss Kontakt